•  Nášivka o rozměru 8 x 6 cm . Vybírejte ze široké škály motivů a velikostí , ozdobte si svoji bundu , vestu , džísku , tašku , batoh atd. , je to jen na Vás . Každá nášivka má svoje originální kouzlo a napovídá o stylech , postojích a názorech dotyčného . Nášivky se jednoduše nažehlují , ale správný biker nebo bikerka si ji ještě růčo obšije :) .

    119 Kč
  • Nášivka o rozměru 8 x 8 cm . Vybírejte ze široké škály motivů a velikostí , ozdobte si svoji bundu , vestu , džísku , tašku , batoh atd. , je to jen na Vás . Každá nášivka má svoje originální kouzlo a napovídá o stylech , postojích a názorech dotyčného . Nášivky se jednoduše nažehlují , ale správný biker nebo bikerka si ji ještě růčo obšije :) .

    119 Kč
  • Nášivka o rozměru 8 x6 cm . Vybírejte ze široké škály motivů a velikostí , ozdobte si svoji bundu , vestu , džísku , tašku , batoh atd. , je to jen na Vás . Každá nášivka má svoje originální kouzlo a napovídá o stylech , postojích a názorech dotyčného . Nášivky se jednoduše nažehlují , ale správný biker nebo bikerka si ji ještě růčo obšije :) .

    119 Kč
  • Nášivka o rozměru 8 x 5 cm . Vybírejte ze široké škály motivů a velikostí , ozdobte si svoji bundu , vestu , džísku , tašku , batoh atd. , je to jen na Vás . Každá nášivka má svoje originální kouzlo a napovídá o stylech , postojích a názorech dotyčného . Nášivky se jednoduše nažehlují , ale správný biker nebo bikerka si ji ještě růčo obšije :) .

    119 Kč
  • Nášivka o rozměru 7,5 x 2 cm. Vybírejte ze široké škály motivů a velikostí , ozdobte si svoji bundu , vestu , džísku , tašku , batoh atd. , je to jen na Vás . Každá nášivka má svoje originální kouzlo a napovídá o stylech , postojích a názorech dotyčného . Nášivky se jednoduše nažehlují , ale správný biker nebo bikerka si ji ještě růčo obšije :) .

    119 Kč
na stránku