• Obvod náramku je 23 cm , s mezerou pro nasunutí náramku na ruku 4 cm . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    999 Kč
  • Kombinace korálků a řetízku z chirurgické oceli , gumičkové variabilní navlékání , obvod náramku je 19 cm . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací...

    299 Kč
  • Kombinace starokovu z chirurgické oceli a kůže , opravdu masivní náramek pro chlapy , obvod variabilní je 22 - 23 cm , opaskové zapínání s pojistkou . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    1 199 Kč
  • Jemný náramek z chirurgické oceli , obvod je 24 cm , jde zkracovat po centimetrech , zapínání na karabinku . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací...

    499 Kč
  • Klasický mužský náramek s obvodem  22 cm , šířka 1,5 cm a jazýčkovým zapínáním s pojistkou . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    749 Kč
  • Motorkářský náramek s pevným magnetickým zapínáním , obvod je 22 cm , šířka 1,5 cm . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    899 Kč
  • Mega těžký a masivní náramek ve formě moto řetězu z chirurgické oceli , obvod náramku je 20 - 22 cm - jde zkrátit o díl , široký 2 cm a tlustý 1 cm ,  pevné zapínání s aretací . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev ,...

    1 099 Kč
  • Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    799 Kč
  • Moderní dámský náramek se zapínáním s karabinkou , obvod je 20 cm . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    599 Kč
  • Jemný pánský náramek  , délka je 23 cm , jazýčkové zapínání . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    599 Kč
  • Mega těžký a masivní náramek ve formě moto řetězu z chirurgické oceli , obvod náramku je 23 cm s pevným zapínáním . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a...

    1 099 Kč
  • Krásný variabilní náramek , pro obvody ruky od 15 cm , ale jde snadno zvětšit roztažením . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    399 Kč
na stránku