• Opasek je vyrobený v USA , materiál je imitace kůže , je to nerozpoznatelné od pravé kůže , kvalitní pevný opasek , světle šedivá barva .  Vybírat můžete ze široké nabídky barev a druhů materiálů , všechny námi prodávané opasky jsou vhodné pro kombinaci s našimi opaskovými přezkami . Rychlá a jednoduchá montáž přezky díky dvěma pevným opaskovým patentům .

    279 Kč
  • Opasek je vyrobený v USA , materiál je imitace kůže , je to nerozpoznatelné od pravé kůže , kvalitní pevný opasek , tmavě červená barva .  Vybírat můžete ze široké nabídky barev a druhů materiálů , všechny námi prodávané opasky jsou vhodné pro kombinaci s našimi opaskovými přezkami . Rychlá a jednoduchá montáž přezky díky dvěma pevným opaskovým patentům .

    279 Kč
  • Opasek je vyrobený v USA , materiál je imitace kůže , je to nerozpoznatelné od pravé kůže , kvalitní pevný opasek , tmavě hnědá až černá barva .  Vybírat můžete ze široké nabídky barev a druhů materiálů , všechny námi prodávané opasky jsou vhodné pro kombinaci s našimi opaskovými přezkami . Rychlá a jednoduchá montáž přezky díky dvěma pevným opaskovým...

    279 Kč
  • Opasek je vyrobený v USA , materiál je plastová kůže , levný nerozbitný opasek , černá barva .  Vybírat můžete ze široké nabídky barev a druhů materiálů , všechny námi prodávané opasky jsou vhodné pro kombinaci s našimi opaskovými přezkami . Rychlá a jednoduchá montáž přezky díky dvěma pevným opaskovým patentům .

    179 Kč
  • Opasek je vyrobený v USA , materiál je plastová kůže , levný nerozbitný opasek , bílá barva .  Vybírat můžete ze široké nabídky barev a druhů materiálů , všechny námi prodávané opasky jsou vhodné pro kombinaci s našimi opaskovými přezkami . Rychlá a jednoduchá montáž přezky díky dvěma pevným opaskovým patentům .

    179 Kč
  • Opasek je vyrobený v USA , materiál je plastová kůže , levný nerozbitný opasek , červená barva .  Vybírat můžete ze široké nabídky barev a druhů materiálů , všechny námi prodávané opasky jsou vhodné pro kombinaci s našimi opaskovými přezkami . Rychlá a jednoduchá montáž přezky díky dvěma pevným opaskovým patentům .

    179 Kč
  • Opasek je vyrobený v USA , materiál je plastová kůže , levný nerozbitný opasek , klasická přezka , bílá barva s černým potiskem Route 66 .  Vybírat můžete ze široké nabídky barev a druhů materiálů , všechny námi prodávané opasky jsou vhodné pro kombinaci s našimi opaskovými přezkami . Rychlá a jednoduchá montáž přezky díky dvěma pevným opaskovým patentům .

    199 Kč
na stránku