• Klasický mužský náramek s obvodem  22 cm , šířka 1 cm a pérkovým zapínáním s pojistkou . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    649 Kč
  • Jemný náramek pro ženy , délka je 20 cm , zapínání na karabinku . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    449 Kč
  • Klasický mužský náramek s obvodem  22 cm , šířka 1 cm a pérkovým zapínáním s pojistkou . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    599 Kč
  • Luxusní pánský náramek  s jazýčkovým zapínáním , obvod je 23 cm , šířka 2 cm . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    1 399 Kč
  • Kombinace perlových korálků a chirurgické oceli , gumičkové navlékání , variabilní velikost . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    249 Kč
  • Dámský náramek , kombinace pravé spletené kůže a chirurgické oceli , pevné magnetické zapínání , obvod náramku je 17 cm . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí...

    299 Kč
  • Kombinace kůže a patinové chirurgické oceli, pro obvod do 23 cm, šířka 2 cm. Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    799 Kč
  • Těžký a masivní náramek ve formě moto  řetězu z chirurgické oceli, obvod náramku je 23 cm, šířka 1,8 cm tloušťka 0,5 cm. Pevné zapínání s aretací. Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    859 Kč
  • Masivní náramek ve formě moto řetězu, obvod náramku je 23 cm, široký 2 cm a tlustý 1 cm. Pevné zapínání s aretací. Náramek  z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a...

    949 Kč
  • Obvod náramku je 18 cm, klasické zapínání na karabinku. Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    499 Kč
  • Extra tlusťoch mezi náramky  , prostě FAT BOY ,  obvod 24 cm , šířka 3 cm a tloušťka 1 cm . Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    1 999 Kč
  • Délka náramku 22 cm. Náramek z chirurgické oceli je vhodným šperkem jak pro ženu , tak pro muže , parádu s nimi může dělat opravdu každý . Náramky jsou vděčnými dárky pro každou příležitost . Vybírejte ze široké nabídky motivů , velikostí , barev , funkcí a kombinací  materiálů .

    699 Kč
na stránku